Укрпошта запустила продаж марки до Дня Незалежності України: де і як купити

24 Серпня 2022, 10:49
Марка 12437
Марка

Укрпошта запустила марку «Вільні, Незламні, Непереможні», присвячену Дню Незалежності України та 6 місяцям з дати початку гарячої фази війни. 

Про це повідомив генеральний директор Укпошти Ігор Смілянський

Запуск відбувся на День незалежності 24 серпня о 10:00

«Як і планували, нова марка від Укрпошти вже в продажі. З такою сильною назвою їй нічого не завадить, як і тим, хто щодня наближає нашу перемогу», — написав Ігор Смілянський.

За словами гендиректора Укрпошти, враховуючи заходи безпеки, 24 серпня всі поштамти країни будуть зачинені. Тому Укрпошта пропонує 3 опції:

  • Купити набір з погашенням онлайн (буде обмежена кількість).
  • Придбати абонемент, який же доступний в онлайн-магазині пошти.
  • Забрати особисто, але 26-27 серпня

Спецпогашення в регіонах проходитиме 26-27 серпня. 

Марка доступна для продажу онлайн — у магазині Укрпошти та всіх інших майданчиках. Як відомо, урочисті запуски марки з сюрпризами пройдуть всією країною, але місце та час не повідомляли, щоб дотримуватись усіх заходів безпеки.

Марку можна придбати онлайн:

Вартість блоку — 60 гривень. 

Через невеликий тираж в 1 млн є певні обмеження: до 10 блоків і максимум до 2 конвертів першого дня в одні руки на відділеннях або до 5 поштових блоків та 5 художніх конвертів на одне замовлення, якщо купуєте онлайн.

Набори з погашенням «Перший день» можна також замовити онлайн. Для тих, хто придбає філателістичний онлайн-абонемент, марки й конверти зі штемпелем Першого дня гарантовані.

Читайте такожУкрпошта запустила абонемент на марки

«Отож, маємо 6 ілюстрацій, як і 6 місяців повномасштабного пекла, яке звалилося на плечі нашої країни та наших людей. Автор поштових ескізів – український дизайнер з Краматорська Антон Хрупін. Цей поштовий блок, як і попередні марки з 24 лютого, об'єднує слово «війна» та впевнений, що з часом я напишу Вам про випуск марки зі словом «перемога», — написав Ігор Смілянський.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024