Укрпошта оголосила ескіз-переможця для марки «Доброго вечора, ми з України!»

15 Червня 2022, 11:15
Укрпошта оголосила ескіз-переможця для марки «Доброго вечора, ми з України!» 2652
Укрпошта оголосила ескіз-переможця для марки «Доброго вечора, ми з України!»

Укрпошта оголосила переможця народного голосування за ескіз для поштової марки «Доброго вечора, ми з України!»

Про це повідомили на сторінці пошти у фейсбуці.

«Майже 834 тисячі голосів! Саме стільки українців взяло участь у голосуванні за ескіз до марки «Доброго вечора, ми з України!» — йдеться в повідомленні.

Переміг ескіз з трактором, який тягне російський танк. Його вибрали понад 340 тисяч з учасників голосування. Укрпошта зазначила, що вже через місяць можна буде побачити нову поштову марку з цією ілюстрацією.

Як повідомили організатори конкурсу, друге місце посів ескіз з путіним, а третє — з Калушем.

Ім'я автора ескізу оголосять додатково.

Додамо, Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України, повідомив у своєму телеграм-каналі, що українці обрали дизайн нової воєнної марки від Укрпошти в Дії.

Міністр каже, за тиждень до опитування в застосунку долучилося понад 766 тисяч людей. Також паралельно тривало опитування в соцмережах Укрпошти, у якому взяли участь ще 67 тисяч українців. 

Нагадаємо, 27 травня Укрпошта оголосила конкурс на розробку ескізу нової поштової марки під назвою «Доброго вечора, ми з України!», а старт народного голосування за кращий ескіз розпочався 9 червня.

У попередньому національному конкурсі на найкращу марку, яка мала назву «Русский военный корабль, иди на х*й», переміг ескіз українського художника Бориса Гроха

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024