Чому на день народження не можна прийти без квітів

16 Травня 2022, 17:39
BuketLand / БукетЛенд РЕКЛАМА 1267
BuketLand / БукетЛенд

День народження — найважливіший день, і не тільки тому, що буває раз на рік. 

На день нарождення «співає душа», здається, що «відкривається небо» і виконуються всі бажання. Кожній людині на це свято хочеться тепла та уваги від навколишніх. Букет квітів — це частинка такої уваги. А тому прийти на день народження без красивого букету – моветон. 

Не змарнуйте можливості подарувати емоції радості, натхнення – замовте букет на день народження в компанії BuketLand.

Квітковий етикет

На сайті ви зможете замовити квіти в Києві для дівчини (жінки), хлопця (чоловіка) та дитини. Вибираючи букет у подарунок, слід дотримуватися квіткового етикету.

Наприклад, дітям краще дарувати дрібні та ніжні квіти, складені в округлі невеличкі букетики. Такі квіти можуть доповнювати основний подарунок, цукерки або іграшки. Ідеальний варіант для дорослих — букети на довгих стеблах. Якщо ви збираєтеся до дівчини, обирайте троянди, гербери, півонії. Відтінок квітки повинен залежати від того, настільки людина вам близька: для коханої обирайте ніжні пастельні квіти, а для колеги – квіти з інтенсивним червоним забарвленням.

Жінкам старшого віку етикет дозволяє дарувати благородні квіти, наприклад, хризантеми та лілії. Кращі кольори — нейтральні, яскраві акценти неприпустимі.

Приведемо важливі поради при даруванні квітів:

  1. Тримайте букет у лівій руці, щоб права була вільна для привітання.
  2. Даруйте квіти після вітання, а не до.
  3. Прийшовши в гості до сімейної пари, дарувати квіти слід господині будинку. Причому, якщо приходять чоловік та жінка, вручати букет повинен чоловік.
  4. Дарувати квіти, стоячи на порозі будинку/квартири — моветон. Зайдіть у будинок, зніміть верхній одяг, привітайте винуватця свята і тільки потім вручіть квіти.

БукетЛенд
БукетЛенд

Квіти для чоловіка на день народження

Квіти для чоловіків повинні бути одного кольору і на довгих стеблах. Представники сильної статі оцінять і такий варіант, як букет в коробі. Важливо дотримуватися стриманих кольорів та мінімуму декору. 

Підбирати квіти для чоловіка потрібно з врахуванням його віку та досягнень. Завжди доречні великі букети з троянд. Ці квіти споконвіку вважалися символом розкоші та багатства. 

Для військових підійдуть гвоздики. Якщо ж дарувальник не знаходиться з адресатом у близьких відносинах, можна зупинити свій вибір на ірисах, орхідеях або гладіолусах.

Квіти – важливий знак уваги

На день народження потрібно не тільки привітати зі святом, побажавши всіляких гараздів. Це особливий привід замовити букет в компанії БукетЛенд та порадувати дорогу людину навіть у такий час.

Ми пропонуємо квіти на замовлення на будь-який смак та гаманець. Купити в Києві з доставкою будь-які квіти — не проблема. Це можна зробити в режимі онлайн, через мережу інтернет. За декілька хвилин ваше замовлення буде прийняте. 

Наші кур'єри відвезуть квіти в будь-яку точку Києва. Доставка містом — безкоштовна. Замовляйте квіти навіть якщо ви зараз не в Україні — ми приймаємо замовлення з-за кордону.

БукетЛенд
БукетЛенд

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024