Завдяки виставці-продажу у Локачах, вдалося придбали три бронежилети

04 Квітня 2022, 12:15
Бронежилет. Фото ілюстративне ФОТО 701
Бронежилет. Фото ілюстративне

У Локачах з 16 по 21 березня проходила виставка-продаж. Її організували педагоги та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. 

На виставці продавали творчі роботи дітей та їх керівників, аби зібрати кошти та допомогти ЗСУ, повідомляють на сторінці закладу.

Завдяки такій виставці, вдалося зібрати 23 310 гривень, ще 1320 – доклали у закладі та придбали три бронежилети четвертого класу для земляків-захисників. Їх вже передали краянам на передову. 

«Безмежно вдячні тим, хто виявив громадянську позицію і допоміг здійснити наш задум. А саме: гуртківцям, які дали свої вироби для благодійної справи, працівникам БДЮТ за авторські творчі роботи (гончарні вироби, картини, книги), кошти та особистий час, всім, хто щось у нас придбав, всім, хто просто кинув гроші у скриньку. Михайлу Скопюку за допомогу у пошуку бронежилетів, Оксані Крутій за надані для продажу смачні солодощі власного виробництва, Юлії Копчунь за долучення до акції власноруч виготовленими м’якими іграшками, Мар'яні Дацюк за гарячий чай та каву (ви нас зігріли), Людмилі Мариняк за люб’язно надані виставкові стенди», – висловлюють вдячність організатори.

Нагадаємо, У Локачах організували виставку-продаж, аби придбати спорядження для краян на передовій. 17 березня  стартувала виставка-продаж. У Локачах продовжує працювати виставка-продаж на підтримку ЗСУ. Книги, іграшки, солодощі та мистецтво: у Локачах виставка-продаж працюватиме 20 та 21 березня.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024