Queen транслював концерт з Харкова задля збору благодійних коштів Україні

21 Березня 2022, 16:52
Queen транслював концерт з Харкова задля збору благодійних коштів Україні 1685
Queen транслював концерт з Харкова задля збору благодійних коштів Україні

Британський гурт «Queen» 19 березня випустив на своєму Youtube-каналі концерт з Харкова з метою збору благодійних коштів для України.

Про це повідомляє Суспільне Культура.

У вересні 2008 року Queen і співак Пол Роджерс відгукнулися на заклик українського фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД» виступити на безплатному концерті «Life Must Go On», присвяченому боротьбі зі СНІДом. Виступ на площі Свободи міста Харкова зібрав понад 350 тисяч глядачів — ще 10 мільйонів дивилися шоу в прямому ефірі на телебаченні.

Як зазначається в описі, гурт згадує виступ у Харкові як «незабутню подію... одну з тих рідкісних подій у житті, яку ніколи не забудеш. Зустріч у музиці, але також і об'єднання для боротьби із загальною недугою...».

Аби допомогти Україні в боротьбі проти нової недуги — російської агресії, — Queen 19 березня провели спеціальний показ харківського концерту на YouTube зі збором благодійних коштів для Агентства ООН у справах біженців.

«Це було перше шоу туру... Для 350 000 харків'ян... У це важко повірити — понад чверть мільйона прекрасних мешканців Харкова зібралися на площі Свободи та запалили! Вони скандували, кричали, сміялися і плакали... Це була зустріч, яку важко собі уявити. Ми були натхнені, вражені та навіть часом емоційні... Це був концерт з купою спонтанних і часом безрозсудних моментів (пару раз ми навіть спеціально припустилися помилки, щоб всі зрозуміли, що це справжній концерт наживо. Ха-ха!) Я думаю, ми всі відчули, що це була одна з найбільш пам'ятних ночей у нашому житті! Дякую вам, чудові українці!» — написав у своєму блозі у ніч після концерту гітарист гурту Браян Мей.

Читайте також: Гурт Go_A випустив нову пісню «Калина»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024