Співак Sting підтримав українців-біженців

06 Березня 2022, 17:22
Sting 2010
Sting

Британський співак Стінг висловив підтримку українцям-біженцям, які змушені втікати через терористичний напад росії на Україну. 

Музикант опублікував звернення в інстаграмі. Пише WonderУкраїна.

Стінг виконав свою пісню 1985 року Russians, щоб звернути увагу на ініціативу Help Ukraine, що займається наданням гуманітарної допомоги українцям на українсько-польському кордоні. Також співак додав посилання на організацію та пояснив, як працює ініціатива.

«Я рідко співав цю пісню за багато років з моменту її написання, тому що ніколи не думав, що вона знову буде актуальною. Але у світлі кривавого та страшенно хибного рішення однієї людини вторгнутися до мирного, незагрозливого сусіда, пісня знову є закликом до нашої спільної людяності. Для хоробрих українців, які борються проти цієї жорстокої тиранії, а також багатьох росіян, які протестують проти цього насильства, незважаючи на загрозу арешту й ув’язнення. Ми, кожен з нас, любимо своїх дітей. Зупиніть війну», – написав Стінг.

Читайте також: «Хрещена мати панку» Патті Сміт переклала гімн України англійською

Також від додав адресу і координати благодійного центру, куди можна надсилати гуманітарну допомогу для українців біженців.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений STING (@theofficialsting)

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024