Лекція проєкту «Шлях/Yol» про кавову культуру кримських татар
Український інститут національної пам'яті долучається до поширення відеолекцій мультидисциплінарного проєкту «Шлях/Yol», які присвячені кримськотатарській історії та культурі.
Перша лекція – про кавову культуру кримських татар. Співзасновник ресторанів кримськотатарської кухні «Софра» та партнер проєкту «Шлях/Yol» Асан Буджуров не лише розповідає про всі тонкощі культури приготування кави кримськими татарами, але й проводить онлайн майстер-клас з приготування кави на піску.
Читайте також: На службі у князів: як захищали та чим допомагали волинські татари
Довідково:
«Шлях/Yol» – це мультидисциплінарний проєкт про історію і культуру кримських татар, нерозривність історико-культурних зв’язків материкової України й півострова Крим. Реалізується ГО «Ель Чєбєр» за підтримки Українського культурного фонду, Українського інституту і Кримського дому. Відеолекторій проєкту створений за партнерства Музеєм Івана Гончара. УІНП на партнерських умовах викладатиме лекцій щопонеділка та щоп'ятниці на своєму каналі у YouTube.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром