Адам Горбатюк з волинськими прикордонниками записали кавер на «Соколята»

29 Листопада 2021, 18:30
Адам Горбатюк та Оркестр 1966
Адам Горбатюк та Оркестр

Заслужений артист України Адам Горбатюк та Оркестр волинського прикордонного загону записали трек та зняли відеокліп на легендарну пісню В'ячеслава Хурсенка «Соколята».

Про це журналісти Район.Культура дізналися зі сторінки виконавця в фейсбуці.

Все у цій колаборації – символічне та близьке волинянам: композиція відомого українського автора В'ячеслава Хурсенка, який проживав у Луцьку, Адам Горбатюк – талановитий волинський співак, волинські прикордонники та кліп, який теж відзняли у всім відомому Парку імені Лесі Українки. 

Журналістка Район.Культура поспілкувалася з Адамом Горбатюком. Співак з оркестром співпрацює  понад 15 років і вважає весь колектив справжніми профі.

«Я і сам військовий, але гвардієць. Керівник прикордонників – мій гарний друг, товариш, побратим. Зі Славком також товаришували. Тому коли постало питання: що заспівати, воно відпало само собою. «Соколята» – це шедевр, який буде жити вічно», – розповів співак.

Довідково. В'ячеслав Хурсенко – український співак, композитор, автор-виконавець. Автор відомих пісень «Соколята», «На острові чекання», «Сповідь», «Панує ніч», «Я тебе розлюбив», «Віра, Надія, Любов», «Шалений час», «До рідного дому», «Ковток вина».

Народився у Дніпропетровську. Через певний час, мама маленьким привезла його до своїх батьків у Ковель, а пізніше — у Луцьк, де майбутній музикант закінчив музичну школу й училище. Здобув медичну освіту за спеціальністю фельдшер-акушер.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024