Луцьк: Трагічно загинув засновник Біблійної школи духовного вдосконалення

15 Листопада 2021, 12:33
Олег Ведмеденко 585
Олег Ведмеденко

Олег Ведмеденко – єпископ Волинський і Галицький Української апостольської православної церкви, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення загинув в наслідок аварії. 

Трагічна подія відбулася 14 листопада у Луцьку. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Олег Ведмеденко – богослов, письменник, проповідник і місіонер. Народився і жив у Луцьку.

Займався дослідженням Святого Письма. Послідовник Каппадокійської школи богослів’я (духовне тлумачення). Організатор та активний учасник християнського просвітницького руху.

Постійний ведучий духовних рубрик в багатьох регіональних та всеукраїнських газетах та інтернет-ресурсах. Член Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Дипломант Премії ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності за 2009 рік.

Автор книги проповідей «Ключ Давидів» (2001 рік), посібника з духовного діяння «Нехай буде воля Твоя...» (2001 рік), двох книг із серії «Відповіді священнослужителя» – «Іще ніч...» і «Смак Благодаті» (2004 рік), книги з серії «Духовний щоденник» – «Духовні дороговкази» (2019 рік) та посібника з літургіки «Пояснення церковних богослужінь» (2020 рік).
 
«Трагічна загибель єпископа Олега Ведмеденка – це непоправна втрата для кожного, хто знав цю глибоко духовну, мудру і щиру особистість. Відійшов у вічність духівник і наставник, засновник Біблійної школи духовного вдосконалення, який своєю діяльністю допомагав сотням людей», – написав голова Обласної ради, Григорій Недопад на своїй сторінці в фейсбуці.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024