У Рожищі через конкурс шукають директора бібліотеки

28 Жовтня 2021, 17:48
Бібліотека 1336
Бібліотека

У Рожищі оголосили про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека» Рожищенської міської ради.

Відповідне оголошення опублікували на сайті Рожищенської громади.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про культуру»

Керівником закладу культури може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі в конкурсі

Для участі в конкурсі потрібно подати такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомість про наявність чи відсутність судимості;

  • копії документа, що посвідчують особу, копії документа про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;
  • мотиваційний лист у довільній формі;
  • копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або почесного звання, характеристика, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD – записи тощо (за бажанням).

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні чи моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подаються особами протягом 30 календарних днів з 28 жовтня головному спеціалісту гуманітарного відділу Рожищенської міської ради за адресою: Волинська область, м. Рожище, вул. Драгоманова, 10.

Конкурс відбудеться 14 грудня о 10:00 у приміщенні гуманітарного відділу Рожищенської міської ради за адресою: Волинська область, м. Рожище, вул. Грушевського, 27.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюватиметься за результатами проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентується запропоновані проєкти розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Деталі можна дізнатися в Оксани Пашковської – 0682337612; [email protected].

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024