В Шацькому лісовому коледжі першокурсників посвятили в студенти

23 Жовтня 2021, 13:15
В лісовому коледжі першокурсників посвятили в студенти 679
В лісовому коледжі першокурсників посвятили в студенти

Хорошою традицією Шацького лісового коледжу стала організація святкового вечора «Посвята в студенти». 

Свято відбулося 21 жовтня в актовому залі за участі першокурсників, їхніх кураторів, студентів та викладачів коледжу. Про це повідомляють у пресслужбі коледжу.

З вітальним словом до першокурсників звернувся директор Шацького лісового фахового коледжу Ігор Жмурко.

«Мені дуже приємно сьогодні вітати Вас із посвятою в студенти, важливою подією в житті кожного, адже ви стали першокурсниками, увійшли в свої ряди та стіни нашого навчального закладу. Щиро бажаю вам повноцінного студентського життя, збагаченого знаннями, творчим досягненням, успішного навчання, наснаги для опанування обраної професії та успіхів на життєвій дорозі, щоб студентські роки запам'яталися як найкращі в житті. І ми докладатимемо всіх зусиль, щоб ваш час перебування в коледжі був не тільки часом інтенсивного навчання, а й щоб ви мали цікаве і насичене студентське життя!» – сказав Ігор Жмурко.

Протягом усього дійства в залі панувала затишна атмосфера радості, гумору та чудового настрою. Ведучі студенти – Валентина Коляса та Святослав Жмурко вітали студентів нового набору із вступом до нашого коледжу, адже це правильний вибір, бо веде до знань, до досягнення своїх мрій.
 
Долучилася до привітань першокурсників студентська рада коледжу. Її очільниця, студентка IV курсу Валентина Коляса зазначила, що вони з радістю приймають їх до своєї великої дружньої студентської родини. Вітаючи з урочистою подією від старшокурсників вона промовила настановчі слова, що на них покладено надії та сподівання, продовжувати високо нести почесне звання – Студент Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька та стати гідними продовжувачами наших випускників, які досягнули кар'єрних висот.
 

За традицією від студентського профкому коледжу першокурсникам вручили солодкі подарунки.

Також святкового настрою надали цікаві відеоролики про життя студентів, гумористичні сценки, танцювальні номери, представленні від груп, а також наші вокалісти зачарували усіх майстерним виконанням молодіжних пісень.

Читайте також: Шацькі «Молодички» заспівали на сцені Львівської національної філармонії

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024