Оксана Муха з концертом «Найгарніші пісні України» виступить у Рівному

22 Жовтня 2021, 18:33
Оксана Муха АНОНС 1437
Оксана Муха

Оксана Муха і її музиканти завітають із сольним концертом до Рівного з однією з найкращих своїх концертних програм «Найгарніші пісні України». 

Виступ переможниці «Голосу країни», заслуженої артистки України відбудеться у суботу, 23 жовтня у Міському Будинку Культури (МБК), початок о 19:00. Про це Району.Культура повідомили організатори Tikhonov сoncert and event agency.  

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроєкту «Голос країни» у команді зіркового тренера Dan Balan. На телешоу виконавицю назвали «душею української пісні». 

Увесь свій переможний шлях у непростому телепроєкті Оксана пройшла виключно з україномовною піснею, що стало прецедентом для талант-шоу.

Ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «українською (або другою) Квіткою Цісик». 

«Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку. 

І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження.

У репертуарі Оксани Мухи - твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики. Концертна програма «Найгарніші пісні України» об'єднала у собі пісні, які творять Україну та українців: «Два кольори», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ніч яка місячна», «Гуцулка Ксеня», «Шуміла ліщина»… Українські хіти будуть доповнені авторськими піснями, написаними за останні кілька років для Оксани Мухи: «Не забувай мене», «На маленькій планеті», «Ти знаєш, що ти людина»…

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас - щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. «Українська пісня – код української нації», - каже співачка.

Концерт відбудеться із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних у період проведення заходу.

Квитки – за посиланням

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024