Шацькі «Молодички» заспівали на сцені Львівської національної філармонії

21 Жовтня 2021, 13:44
Шацькі "Молодички" заспівали на сцені Львівської національної філармонії 580
Шацькі "Молодички" заспівали на сцені Львівської національної філармонії

У Львівській національній філармонії відбувся ювілейний концерт національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик».

Про це повідомляють у Шацькому районному будинку культури.

Народний ансамбль народної пісні «Молодички» з Шацька не змогли бути осторонь цієї масштабної творчої події й дали згоду на запрошення взяти участь.

Окрім «Молодичок» сюди запросили народний хор «Веселка» з міста Білгород Дністровський Одеської області, з яким капела «Дударик» тісно співпрацює вже багато років.

Шацький колектив не просто дарував музичні вітання, бажав нових успіхів та досягнень на творчій ниві, а й гідно представив свій край у сусідній області.
Атмосфера усмішок, доброти та захоплення панувала в залі з перших хвилин концерту. Бурхливі тривалі оплески на фінальній пісні «Червона рута», яку виконали всі учасники ювілейного концерту, стали підтвердженням гарного настрою глядачів та щирої вдячності артистам.
 
Подарунки, море квітів, гучні оплески, вигуки «браво», щирі слова вдячності та похвали  – це найвища нагорода, з якою поверталися «Молодички» додому.
 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024