Ансамблю народної пісні «Розмай» з Володимира-Волинського – 20 років!

24 Вересня 2021, 18:01
Ансамблю народної пісні «Розмай» з Володимира-Волинського – 20 років! 1662
Ансамблю народної пісні «Розмай» з Володимира-Волинського – 20 років!

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулися урочистості, присвячені ювілею ансамблю народної пісні «Розмай». 

Під інструментальний супровід учасники ансамблю того святкового дня подарували присутнім на урочистостях чудовий настрій та неповторне виконання народних та авторських творів, інформують на офіційному сайті громади.

До вітань приєднався міський голова Ігор Пальонка, який відзначив колектив та керівника ансамблю, палкого ентузіаста народного співу та рідної пісні Олександра Івановича Дидича. Також з нагоди прийдешнього свята Дня працівника освіти очільник громади привітав усіх педагогів, присутніх у залі.

Довідково: 

Ансамбль народної пісні «Розмай» було створено при Володимир-Волинському педагогічному училищі у 2001 році. Засновником ансамблю є професіонал та автор багатьох пісень, Борис Юрчук. Основу колективу складають викладачі-музиканти, яких об’єднала любов до пісні, краси української мелодики в поєднанні зі щирим рідним словом.

На початку творчої діяльності чисельність його не перевищувала десяти осіб. Наразі колектив поповнився талановитими особистостями зі студентського складу та викладачами інших спеціальностей. 

Читайте також:  На Волині відкрили єдиний в Україні парк з вічнозеленими скульптурами

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024