Архів новин за 08 Квітня 2022

23:04
Триває 44 доба героїчного протистояння українського народу проти російської повномасштабної агресії.
22:04
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на повномасштабне вторгнення росії в Україну.
21:04
У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» відбудеться майстер-клас із петриківського розпису від українського художника-фарфориста, писанкаря, викладача Львівської національної академії мистецтв — Олександра Опарія.
20:04
Парафіяни написали прохання на ім’я Преосвященного єпископа Матфея, щоб прийняти їх у клір Володимир-Волинської єпархії Православної Церкви України.
20:04
В Ужгороді демонтували погруддя російського письменника Олександра Пушкіна.
17:04
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках марафону «Арт-батальйон» відбувся сольний виступ молодої співачки Інни Шковелюк.
16:04
Короткометражний фільм «Анна» режисера Олеся Саніна, уродженця Камінь-Каширського, покажуть на благодійному кіномарафоні в Туреччині.
16:04
Особи, які терміново поїхали у «відрядження», повинні мати окремий документ від прикордонників.
15:04
В Ужгороді та Мукачеві пройдуть благодійні концерти камерного хору «Кантус» спільно з камерним оркестром на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.
15:04
Проєкт від Міністерства культури та інформаційної політики, Держмистецтв та волонтерів «Поезія Вільних» вже перетнув цифру в 10 тисяч заявок віршів.
14:04
Учениця фортепіанного відділу Мукачівської дитячої школи мистецтв імені С. Мартона Златослава Понзель здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі піаністів «Forte Piano» (Київ).
14:04
У Львові громадські діячі пропонують перейменувати 32 місцеві вулиці, названі іменами російських діячів.
13:04
Американська співачка Шер закликала світову спільноту підтримати українців — вона зробила репост статті із заголовком «Як західна наступальна зброя може допомогти Україні перемогти росію».
12:04
Бойовий заряд енергії отримали військові на концерті, який для них влаштували у Рокитнівській селищній громаді, що на Рівненщині.
12:04
московський патріархат в Україні поповнив ще один «святий». 7 квітня, у свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, митрополит Онуфрій висвятив у диякони колишнього нардепа, екс-регіонала Михайла Добкіна.
11:04
У Нововолинській міській раді розповіли кого повністю звільнили від плати за навчання у Нововолинській дитячій школі мистецтв і на дитячих гуртках міста
10:04
У Будинку дитячої та юнацької творчості, що у Локачах, створювали креативні та смачні пакунки для захисників
10:04
У Володимирі на малій сцені культурно-мистецького центру народний аматорський театр-студія «Різнобарв'я» презентуватиме виставу «Мій уявний друг« або «Між дитинством і юністю».
09:04
У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» відбудуться поетичні читання творів від членів театру-студії «Коло Лесі».
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024