Ресторан української кухні в Чикаго потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide

17 Вересня 2024, 14:03
Фото з фейсбук-сторінки Anelya Chicago 523
Фото з фейсбук-сторінки Anelya Chicago

Заклад Anelya у Чикаго названий на честь бабусі власника ресторану та шеф-кухаря Джонні Кларка, яка народилась у Харкові. Завдяки розмаїттю страв і сучасному підходу Anelya потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide, який оцінює ресторани в усьому світі.

Про це повідомили у соцмережах платформи UNITED24.

У 2023 році Джонні уперше відвідав рідне місто бабусі. Подорож надихнула його на створення ресторану, який би популяризував традиційну українську кухню в США. 

Сьогодні тут можна скуштувати борщ, вареники, локшину, полтавські галушки, голубці, банош, пампушки тощо. А також десерти — Київський торт або «Наполеон» з кремом із чорного чаю. 

Коментар
21/04/2025 Понеділок
21.04.2025
20.04.2025
19.04.2025
18.04.2025

Ставайте Друзями Району

Ваші внески — це щирий жест довіри, який допомагає нам працювати незалежно й надихає на нові проєкти. Разом ми будуємо сильніше суспільство, додаючи трохи любові в кожен день!

128 із 300 учасників

Ще 172 учасників, щоб досягти мети!

Долучитися