Ресторан української кухні в Чикаго потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide
17 Вересня 2024, 14:03
293
Фото з фейсбук-сторінки Anelya Chicago
Заклад Anelya у Чикаго названий на честь бабусі власника ресторану та шеф-кухаря Джонні Кларка, яка народилась у Харкові. Завдяки розмаїттю страв і сучасному підходу Anelya потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide, який оцінює ресторани в усьому світі.
Про це повідомили у соцмережах платформи UNITED24.
У 2023 році Джонні уперше відвідав рідне місто бабусі. Подорож надихнула його на створення ресторану, який би популяризував традиційну українську кухню в США.
Сьогодні тут можна скуштувати борщ, вареники, локшину, полтавські галушки, голубці, банош, пампушки тощо. А також десерти — Київський торт або «Наполеон» з кремом із чорного чаю.
14/10/2024
Понеділок
14.10.2024
13:51
10:46
10:09
09:50
13.10.2024
17:19
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт