Ресторан української кухні в Чикаго потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide

17 Вересня 2024, 14:03
Фото з фейсбук-сторінки Anelya Chicago 293
Фото з фейсбук-сторінки Anelya Chicago

Заклад Anelya у Чикаго названий на честь бабусі власника ресторану та шеф-кухаря Джонні Кларка, яка народилась у Харкові. Завдяки розмаїттю страв і сучасному підходу Anelya потрапив до престижного рейтингу Michelin Guide, який оцінює ресторани в усьому світі.

Про це повідомили у соцмережах платформи UNITED24.

У 2023 році Джонні уперше відвідав рідне місто бабусі. Подорож надихнула його на створення ресторану, який би популяризував традиційну українську кухню в США. 

Сьогодні тут можна скуштувати борщ, вареники, локшину, полтавські галушки, голубці, банош, пампушки тощо. А також десерти — Київський торт або «Наполеон» з кремом із чорного чаю. 

Коментар
14/10/2024 Понеділок
14.10.2024
13.10.2024