«Ледь заповнено третину залу», – луцька співачка Галина Конах обурена низькими продажами квитків на Петриненка

10 Червня 2023, 15:37
Тарас Петриненко ФОТО, ВІДЕО 1317
Тарас Петриненко
У Луцьку відбудеться концерт Тараса Петриненка та Тетяни Горобець «Ювілей під сиренами».
 
Захід запланований на 12 червня, а за два дні до концерту спостерігається дуже низький рівень продажів квитків. Це підмітила луцька співачка та засновниця вокальної студії SoloWay Галина Конах й обурена такою ситуацією, адже це можливість в живу побачити легенду української естради. 
 
Співачка каже, що декілька днів тому, проведення заходу взагалі було під питанням (причина — низький передпродаж квитків). Вона переглянула статистику по інших містах. 
 
«Майже скрізь повний солдаут й лише у нас, у Луцьку, ледь заповнено третину залу! Благаю, давайте виправимо цю ситуацію! Ми маємо можливість, на власні очі, побачити Легенду й своєю присутністю задекларувати неабияку повагу Артисту, котрий, на відміну від інших, завжди мав (і має) чітку позицію!», – зауважує Галина.

Ситуація з квитками станом на 10 червня

Співачка пригадує й лучанина Монатіка, який теж матиме концерт у рідному місті 16 червня, і там вже давно немає квитків. Або ж Макса Барскіх.
 
«Й так, аби добити, на монатіка вже нема вільних місць… (Давно переклав своі пісні?) І на макса барського (правда, в інших містах) — теж все розпродано… І потім не питайте, а чому адін народ… ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: ті, хто влаштовували Бучу, Гостомель, Ізюм, Маріуполь, блекаут, ті, хто затопили Херсон й зараз обстрілюють волонтерів — у своїх плей-листах точно не мали Петриненкову «Україно»… Але, ЗАПЕВНЯЮ ВАС, пісні монатіка, дорофєєвої, барського (й далі по списку) — ви там знайдете… Не вірите? Ловіть — перший, рандомний, топ лучьшіх артистові на росіі за 2017… (гадаю, і за 2018, 2019, 2020 та ж ситуація)», – додає Галина Конах.

«Підсумую: наявність квитка чи похід на концерт вищезгаданих недоартистів — багато що говорить про вас і вашу адекватність. У мене все», – підсумовує співачка.
Довідково: Тарас Петриненко – український музикант, співак, композитор, поет. Автор пісні «Україна», що перетворилася на своєрідний неофіційний гімн України. Найвідоміші пісні: «Пісня про пісню», «Господи, помилуй нас», «Там за обрієм», «Любов моя», «Новий рік», «Ми не закінчили розмову» тощо. Народний артист України.
 

Деяке своє ставлення до політики і політиків Петриненко висловив у інтерв'ю в серпні 2006 року:

«Знаєте, те, що держава незалежна, тішить саме по собі. Правда, це не потрібно перебільшувати. Адже у нас уже закріпилася традиція «наступати на граблі», до того ж постійно. І останнім часом це вже як «танець на граблях». Неможливо логічно пояснити, чому, коли українські патріоти здобувають якусь перемогу, вони тут же самі її віддають. Таке вже відбувалося не один раз за ці 15 років».

На численні пропозиції (у різні роки) стати народним депутатом, посісти інші чиновницькі посади Тарас Петриненко відповідає: «Кожен має займатися своєю справою».

«Про талант до музики чи до слова сьогодні взагалі не йдеться. Все це перетворилося у таку собі індустрію, яка має свої канони і догми. Звичайно, є талановиті люди. Але зазвичай вони залишаються поза грою, тому, що бути популярним особливого таланту не потрібно. Світ міняється, і на мій погляд, не в кращу сторону… Мої стосунки із шоубізнесом не складалися ніколи. Я просто не можу іти всупереч тому, що мені дано від Бога», – каже Петриненко про сучасний український шоубізнес.
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024