«Один в каное» та Вакарчук співали для бійців Закарпатської бригади на передовій

08 Червня 2023, 14:31
Святослав Вакарчук ФОТО 994
Святослав Вакарчук
Українські музиканти організували концертний тур по підрозділах 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. 
 
До «Культурного десанту» із незмінним ведучим і засновником Колею Сєргою долучилися запрошені гості – гурт «Один в каное» та солістка Ксенія Башибулар. Паралельно кілька концертів дав Святослав Вакарчук. Про це повідомили на сторінці бригади.
Усі виступи відбулися в зоні бойових дій у відносно спокійній місцевості, за можливості до військової аудиторії приєднувалися й цивільні місцеві мешканці. 
«Для бійців зустрічі з відомими виконавцями стали справжньою віддушиною, артистів неодноразово просили виконати композиції на біс, підспівували їм, а в артилерійському підрозділі один із військових навіть виконав сольний виступ», – йдеться у повідомленні.

Це вже не перший приїзд «Культурного десанту» та запрошених гостей у 128 бригаду. 
«Для Колі Сєрги «Закарпатський легіон» став уже настільки своїм, що він присвятив йому пісню зі словами «Відлітає голова – працює булава. Це 128-ма гірсько-штурмова…». Бійці сприйняли її з особливим ентузіазмом», – додають у дописі.
Нагадаємо, раніше від «Культурного десанту» для Закарпатської бригади свої пісні співали  Pianoбой Дмитро Шуров, alyona alyonaДаяна Кульбіда та Павло Варениця (гурт EPOLETS).
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024