Нікіта Тітов розігрує розмальовану гільзу, щоб придбати вантажівку для ЗСУ

03 Червня 2023, 15:02
Гільза-лот 645
Гільза-лот
Оголосили збір-лотерею, лотом якої є мальована гільза, щоб зібрати 9 тисяч євро на купівлю 5-тонної вантажівки з гідробортом для медичної роти новоствореного штурмового полку.
 
Про це повідомив художник і ілюстратор Нікіта Тітов на своїй сторінці в фейсбуці.
 
«Така вантажівка необхідна для швидкого і безпечного розгортання стабілізаційного пункту або мобільного військового шпиталю в будь-якій точці фронту. У кузові такої машини компактно розміщується все обладнання та витратні матеріали для цих потреб. Все це «начиння» можна швидко зібрати/розкласти і доставити з місця на місце. Пам’ятаймо, що все це робитиметься в умовах бойових дій. Від оперативності і оснащеності стабілізаційного пункту та мобільного шпиталю залежить життя! А кожне збережене життя — це наша найбільша цінність! Фактично це госпіталь на колесах!», – йдеться у повідомленні.
Гільза, яка розігрується, зі спільного проєкту Нікіти Тітова з Валерієм Твердохлібом
«Перший наш спільний проєкт із малюнками на гільзах вже зібрав досить пристойну суму, всі гроші з якого були передані на підтримку війська. Ми знову вирішили поновити цю ідею, але вже із новою серією. Це перша гільза, з першим малюнком із серії «Колискова». Сама ця серія дуже тепла і добра, тому ми віримо, що вона може перетворити страшні речі, щось добре і принести користь», – каже художник.
Збір проводять разом з громадською організацією «Громадська ініціатива Галичини».
Середня ціна такої гільзи — 20 тисяч гривень. 
«Ми продавали їх на благодійних аукціонах за понад 100 тисяч гривень. Ви маєте шанс отримати цей унікальний артефакт за лотерейний квиток, вартістю 200 гривень», – зауважує організатор лотереї.

Як це працює:

1. Переказуєте на вказані реквізити 200 гривень (або 10 доларів/євро для PayPal).
2. Скрін чи квитанцію переказу залишаєте в коментарях під дописом, і вам присвоять номерок по черзі.
 
Кількість номерків не обмежена. Більше дотанів — більше шансів виграти. Розіграш проведуть 9 червня о 16:00 у прямому ефірі на сторінці Нікіти Тітова у фейсбуці.

Реквізити:

  • Банка Моно.
  • Номер картки банки: 5375 4112 0624 0371
  • PayPal: [email protected]
  • ПриватБанк (Волонтерська картка Качурова Леся Богданівна) 5363542308919464
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024