Помер заступник начальника Рівненського управління культури Андрій Ткачук

01 Червня 2023, 18:56
Андрій Ткачук 1863
Андрій Ткачук
Пішов з життя заступник начальника управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, заслужений працівник культури України Андрій Ткачук.
 
Про це повідомили на сторінці Рівненської міськради.
«Багато років Андрій Петрович працював в управлінні культури, жив культурою та усім, що з нею пов'язано... На жаль, так рано обірвалося життя Андрія Ткачука...Висловлюємо щирі співчуття родині! Разом з вами відчуваємо жалобу. Най Бог дарує вам сил та наснаги пережити таку трагічну втрату. Вічна пам’ять!», – йдеться у повідомленні.
«Наш любий ГЛЯДАЧ... Наш ДРУГ... Наш ЗЕМЛЯК і ОДНОДУМЕЦЬ...Нехай ВАМ буде добре у НЕБІ... Вдячні за ВАШЕ ЖИТТЯ, яке ВИ присвятили нашому місту і для його культури», – зреагували на трагедію у Рівненському драмтеатрі.
«1 червня перестало битися найбільше культурне Серце Рівного. Велике Серце Великої Людини, котре не пишеться з малої літери. Людини, яка більшу частину свого життя сповна та безжалю присвятила нашому місту, його культурі, його розвитку, його зародженню, таким яким його нині бачимо ми», – написали в Управлінні культури.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024