Укрпошта випустила поштовий набір «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього»

01 Червня 2023, 16:24
Поштовий набір «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього» 596
Поштовий набір «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього»

У Міжнародний день захисту дітей «Укрпошта» випустила поштовий набір «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього», який присвячений дітям, що опинилися в епіцентрі війни, розв’язаної Росією.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Спочатку була «Мрія». Мрія про те, що буде, коли Україна переможе. Потім – була новорічна марка, де була мрія, щоб родини були разом в новому році. І тепер третя марка, яка створена дітьми – як вони бачать Україну майбутнього. І як Ви бачите – там є мотиви і першої марки, і другої, де все важке залишається в минулому, а родини зустрічають своїх героїв в нашій крутій країні», – йдеться у дописі.

У квітні 2023 року «Укрпошта» оголосила всеукраїнський конкурс дитячих ескізів на тему «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього», на який надійшло понад три сотні творчих робіт малечі. 

За результатами голосування, у якому взяли участь 468 809 респондентів, перемогу здобула робота «Найзаповітніша мрія» Олександри Федорчук (14 років, Київська область).

На численні прохання учасників голосування Укрпошта відтворила на поштовому випуску і малюнки, що вийшли до фіналу: Вероніки Іванцовової (9 років, місто Хмельницький), Олександри Бушинської (13 років, Одеська область), Анастасії Мисько (12 років, Хмельницька область), Варвари Колєсової (9 років, Миколаївська область), Георгія Сосницького (6 років, місто Харків), Діани Василенко (4 роки, місто Полтава).

«Війна стала страшною реальністю для українських дітей, заглушила їхній дитячий світ. Але в обпалених війною душах не згасає любов до рідної землі: діти пишаються Україною і вірять в її щасливе майбутнє», – зазначають в «Укрпошті».

40 гривень з кожного маркового аркуша підуть на благодійність, а саме на допомогу тим, кому найважче – дитячим будинкам та дітям, які втратили батьків.

 До поштового блоку входять нові поштові марки, листівка та конверт, його можна придбати у всіх відділеннях, в онлайн-магазині Укрпошти та маркетплейсах eBay та Amazon.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024