Українцям доведеться платити за обмін паролями до акаунтів Netflix

28 Травня 2023, 11:58
Фото ілюстративне. Джерело: Pexels, Anastasia Shuraeva 384
Фото ілюстративне. Джерело: Pexels, Anastasia Shuraeva

Платний обмін паролями до акаунтів Netflix почав працювати в Україні.

Про це повідомляє Forbes.

Компанія почала надсилати відповідні листи користувачам в Україні, які користуються одним обліковим записом із людьми, з якими не проживають разом. Таким користувачам пропонують, зокрема, придбати гостьову підписку. 

«Ви можете надати доступ до облікового запису Netflix людині, яка не живе з вами, сплачуючи додатково 2,99 євро на місяць», – ідеться в повідомленні компанії, яке цитує Forbes.

Також можна цілком передати свій профіль іншій людині, сказано в листі.

Загалом електронні листи про спільне використання акаунтів вже почали розсилати клієнтам Netflix у 103 країнах, серед яких США, Велика Британія, Франція, Німеччина, Австралія, Сінгапур, Мексика й Бразилія, пише Reuters.

В електронних листах зазначено, що обліковий запис Netflix призначений для використання лише однією родиною. У США плата за обмін паролями становить 8 доларів на місяць.

Користувачі можуть попросити про тимчасовий код для перегляду Netflix поза домом, якщо вони подорожують.

Минулого року Netflix заявив, що збирається обмежити спільне використання облікових записів та тестує різні підходи на деяких ринках. За оцінками компанії, понад 100 млн домогосподарств надали свої облікові дані для входу до системи друзям та родичам за межами своїх домівок. Станом на кінець березня кількість платних клієнтів Netflix по всьому світові становила 232,5 млн осіб.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024