«Антитіла» презентували саундтрек до гри про українських пілотів дронів

25 Травня 2023, 09:30
Заставка до відео ПРЕМ'ЄРА 1198
Заставка до відео

Музичний стиль пісні «Death from Above», українською  – «Мій сокіл» відрізняється від попередніх композицій гурту «Антитіла» і є одним з найважчих у їхньому репертуарі. 

Він передає напружену атмосферу гри, переносить слухачів у світ бойових дій та небезпеки. Трек записали українською та англійською мовами. Про це йдеться у описі відео. 

«Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що і самі любимо комп’ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому», – каже фронтмен гурту Тарас Тополя.

За словами музиканта, «Death from Above» («Мій сокіл») відтепер, мабуть, найважча пісня за звучанням та аранжуванням у їхній дискографії. Але це дуже відповідає настрою ігрового процесу. 

«Ми впевнені, що на всіх гравців чекає ідеальне поєднання цікавого геймплею, потужного саундтреку та доброї справи на підтримку Збройних Сил України до Перемоги», – додає лідер гурту.

У відеокліпі до обох версій пісень музиканти зображають бойові дії, ситуації, з якими справді зустрічаються наші військові на передовій, але в анімованій формі. Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії - рашизму. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрона, знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності. 

Кадр з кліпу

«У відео ми хотіли передати атмосферу гри, цю динаміку, характер, а також відтворити персонажів і ще раз показати і наголосити усім, ким чи чим насправді є армія країни-агресора. Це істоти, які мають мінімум людських рис і якостей», – ділиться Тарас Тополя. 

Суть гри полягає в тому, що гравець може керувати по черзі як самим оператором дрона, маневруючи цим персонажем в тилу ворога, так і безпосередньо безпілотним літальним апаратом, атакуючи ним ворожі позиції, знищуючи війська, танки та інші сили ворога. Цей баланс між позиціюванням і боєм створює напружений ігровий процес, оскільки оператор просувається далі на окуповану територію, відвойовуючи землю, вузли зв’язку та усе майно, яке колись викрали з території України. 

Кадр з кліпу

70 % виручених коштів від продажу гри, спрямують на підтримку Збройних Сил України та закупівлю дронів, що допомагають ефективніше вести бій та захищатись від ворожих обстрілів. Це ініціатива команди розробників гри, щоб підтримати українських військових і наблизити Перемогу України.

Нещодавно компанія ТОВ «Антитіла Концерт» відправила 1, 1 мільйона гривень, які заробили на благодійних концертах гурту в Європі, до власного благодійного фонду для закупівлі антидронових рушниць. Таким чином гурт закрив збір у 6 мільйонів і скоро антидронові комплекси з пеленгаторами відправляться на передову. Вже у вересні Антитіла продовжать свій тур і відправляться в США та Канаду, а також артисти вперше виступлять в Австралії та Новій Зеландії.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024