Ми справимось без участі «малєнькіх людєй»: репер Ярмак оголосив благодійний збір для лікарні Охматдит

24 Травня 2023, 09:55
Ярмак 873
Ярмак

Український співак Ярмак, який зараз боронить Україну на передовій, оголосив збір для коштів для відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні Охматдит.

Цьому передував оголошений напередодні благодійний концерт Світлани Лободи, яка ніби-то мала теж допомогти цій клініці. Анонс такого заходу обурив багатьох українців. Ярмак зреагував на цю ситуацію в інстаграмі, де йому прийшла офіційна відповідь від Охматдиту: вони нічого не знали про цей концерт. Організаторами заходу є київський заклад Osocor Residence, який 23 травня все ж скасував концерт співачки та вказав, що шукатиме інші способи допомогти лор-відділенню Охматдиту.

«Зараз немає часу давати концерти і не знаю коли зʼявиться. Тому пропоную долучитися до двох дуже важливих справ: 1) Недопущення продуманих маніпулятивних кроків і реабілітації зрадників в українському суспільстві 2) Відновлення ЛОР відділення головної дитячої клініки країни для наших дітей та сімей, які тут жили, живуть і будуть жити, бо вважають цю країну своєю домівкою, цінують, поважають і розбудовують», – написав Ярмак у своєму інстаграмі. 

Співак записав відеозвернення до небайдужих українців та зауважив, що ми можемо справитися самі без допомоги всяких «малєнькіх людєй» та закликав будувати свідоме українське суспільство без блазнів.

Зробити внесок можна за посиланням.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений YARMAK (@yarmak_music)

«Особисто я, коли бачу подібні хитрі кроки запроданців, не збираюся мовчати і допускати толерування подібних персонажів в нашому суспільстві. Бо поки українців вбивали, нешанована мною Лобода залякувала патріотів кадирівцями, приймала участь в інформаційних компаніях ворога по дискредитації України, танцювала на болю матерів, що роками втрачали своїх дітей на війні з росією. Сьогодні подібні персонажі і їх маркетологи шукають шляхи відбілення репутації, яка за подібні вчинки має бути назавжди похована після військової агресії країни окупанта і великої трагедії для мільйонів українців! Всі роки без них боролися за майбутнє нашої країни, без них здобудемо перемогу і без них розбудуємо сучасно державу! Долучайтеся донатом до гарної справи!», – йдеться у зверненні.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024