Лобода анонсувала благодійний концерт для Охматдиту: у клініці про це нічого не знали

22 Травня 2023, 16:04
Світлана Лобода 834
Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода анонсувала благодійний концерт у Києві на підтримку «Охматдиту», гроші з якого нібито підуть на відновлення ЛОР-відділення клініки.

В афіші вказано, що захід має відбутися 25 серпня. Організаторами концерту є Osocor Residence. Журналісти Район.Культура дізналися про це з соцмереж музиканта Ярмака, який вражений такою ганьбою. Репер записав сторіз прямо з передової, де він нині знаходиться. 

«Читаємо таку новину, ось таку ганьбу. І потихеньку з'являється дежавю 2015 року, коли нам починають просувати «какая разніца»: різних Ракицьких в Шахтарі, Лобод в Osokor Residence. І, звісно, ми будемо реагувати на це. І реагувати більш впевнено, ніж раніше, підготовленіше і більш в правовому полі. Допомогти ЛОР-відділенню можна багатьма іншими шляхами, і з багатьма іншими дійсно достойними людьми в цій країні. І не піддаватися на таку ганьму, яку вирішили затіяти на наступний день після Дня Незалежності в цьому закладі...альтернативним шляхом, я думаю, ми зробимо набагато більше, ніж всі ці блазні», – заявив Ярмак у своїй сторіз, де тегнув і клініку «Охматдит».

На що тримав відповідь, де з офіційної сторінки медзакладу відписали, що самі дізналися про концерт тільки в день виходу афіші, 21 травня. І про цей захід з ними ніхто не домовлявся та нічого не узгоджував.

Співак з Луцька Olivan підтримав Ярмака та разом із іншими колегами чекає пояснень. 

До слова, всі роки російської окупації Криму та Донбасу Лобода продовжувала давати концерти в росії та розважати росіян. Лише з початком повномасшабного вторгнення співачка «зрозуміла», що в її країні війна. Тоді вона демонстативно зі сльозами на очах звернулася до своїх підписників в інстаграмі.

«У мене в Києві сім'я: мій тато, моя сестра, мої брати, мої тітки, дядьки, бабусі та дідусі. І вони всі ховаються по гаражах, підвалах, в метро, тому що вивезти ми їх поки не можемо, тому що це небезпечно», – поділилася вона. 

Тоді Лобода заявила, що «ми, маленькі люди, нічого не можемо», на відміну від тих, хто вершить людські долі.

«Серед моїх підписників 10 мільйонів росіян, я благаю вас, давайте всі зупинимось», – сказала співачка. 

Нині інстаграм Світлани – заблокований і вона мешкає у Європі.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024