Imagine Dragons зняли кліп про юного українця, який пережив окупацію

10 Травня 2023, 21:06
Головний герой кліпу Саша. Фрагмент з відеороботи Imagine Dragons на пісню Crushed 5790
Головний герой кліпу Саша. Фрагмент з відеороботи Imagine Dragons на пісню Crushed

Американський гурт Imagine Dragons випустив відеороботу на пісню Crushed, яку знімали в зоні бойових дій в Україні.

Прем'єра відбулася 10 травня. Про це журналісти Район.Культура дізналися з соцмереж гурту.

Як йдеться у титрах, головним героєм кліпу є 14-річний хлопець Саша, який протягом п'яти місяців перебував у селі під постійними обстрілами. Частина його будинку зруйнована, сусіди загинули, а родина Саші втратила усе. Хлопцю вдалося вижити, переховуючись в укритті.

«Вийшов наш кліп на Crushed, знятий на передовій України. У ньому розповідається про Сашу, молодого хлопця, який пережив місяці обстрілів у своєму місті. Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина не має світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, розгляньте пожертву на United24 та піднімайте цю тему», – написали учасники гурту у дописі в інстаграмі. 

«Ми об'єднані з нашими українськими друзями. Ми любимо та підтримуємо усіх вас», – зазначили Imagine Dragons наприкінці відео у субтитрах. 

Продюсерами кліпу стали українці Роман Островський і Ігор Щербина. Режисером став Тай Арнольд, оператор-постановник гурту Imagine Dragons, який разом з менеджером гурту Маком Рейнольдсом відвідав Україну минулого тижня та долучився до відзначення річниці фандрейзингової платформи United24.

Читайте також: До України приїхала акторка та продюсерка, зірка «Вікінгів» Кетрін Винник

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024