Рівненська філармонія підготувала відеокліп до Дня пам'яті та примирення

08 Травня 2023, 15:34
Артист Рівненської філармонії Павло Мищук 525
Артист Рівненської філармонії Павло Мищук

У Рівненській обласній філармонії виконали пісню Володимира Івасюка на вірші Івана Гури «Балада про Мальви», щоб вшанувати пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Про це журналістів Район.Культура повідомили у пресслужбі філармонії.

«Сьогодні, 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна разом з усією Європою вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Цими днями весь світ одягає маки, як символ пам’яті майже 8 мільйонів загиблих співвітчизників та 65 мільйонів убитих у Другій світовій війні в усьому світі», – зазначають музиканти.

Творча команда Рівненської обласної філармонії підготувала відео на пісню, яка стала національним символом України. Композицію Володимира Івасюка на вірші Івана Гури «Балада про Мальви» виконав артист Рівненської обласної філармонії Павло Мищук.

«Нині Україна продовжує свою боротьбу за свободу, демократію та європейські цінності. Але уже зовсім скоро в Україні настане день, коли закінчиться війна! Тому що ми єдині, соборні, діємо разом, захищаємо те, що нам цінне, а значить ми — непереможні!» – переконані філармонії. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024