Княгинівський центр культури провів у Луцьку благодійний концерт та ярмарок

06 Травня 2023, 10:55
Княгинівський центр культури провів у Луцьку благодійний концерт та ярмарок 662
Княгинівський центр культури провів у Луцьку благодійний концерт та ярмарок

Княгинівський центр культури показав у Луцьку тематичну мистецьку програму в межах благодійного марафону «Весна, що наближає перемогу».

Захід відбувся 5 травня у Палаці культури міста. Про це повідомили у Луцькій міській раді.

У межах благодійного марафону «Весна, що наближає перемогу», який триватиме до 1 червня, заклади культури Луцької громади презентують тематичні мистецькі програми. Йдеться про концерти, на яких збирають кошти, аби допомогти гривнею Збройним силам України. Скриньки для посильних пожертв організатори дійства ставлять просто на вході до залу.

«Княгинівський центр культури об'єднує кілька сіл, де працюють творчі колективи — пісенні, хореографічні, театральні. Упродовж двох годин вони демонстрували свою оновлену програму. На сцену один за одним виходили як дорослі, так і дитячі колективи, що були справжнім уособленням української незламності та патріотичної позиції», – зазначають у міській раді. 

Серед глядачів концерту — заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк та секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко. За їхніми словами, усі учасники марафону — надзвичайно творчі та завзяті. Тому енергія співаків та танцюристів передавалася залу і той вибухав оваціями. Тим паче, що мета акції дуже шляхетна: допомога тим, хто боронить нашу територіальну цілісність і незалежність.

Паралельно з концертом у фоє Палацу культури розгорнувся ще й ярмарок, де свої вироби продавали представники народних ремесел. Серед запропонованого — ляльки-мотанки, обереги, вироби з каменю, сувенірна продукція. Усі, хто купував такі вироби, додатково кидали гроші і у скриньку для пожертв.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39