У Бахмуті загинув Крістофер Кемпбелл – наречений доньки режисера з Волині Олеся Саніна

05 Травня 2023, 21:45
Крістофер Кемпбелл 2106
Крістофер Кемпбелл

На фронті загинув боєць Іноземного легіону Крістофер Кемпбелл, який був нареченим доньки режисера, уродженця Каменя-Каширського – Олеся Саніна.

Про це 5 травня повідомив Олесь Санін на своїй сторінці у фейсбуці. 

Крісові було 27 років, він загинув у бою 6 квітня 2023 року в Бахмуті, захищаючи Україну.

«Дякую всім, хто вшанував сьогодні памʼять члена моєї родини, нареченого моєї дочки Іванни – Крістофера Джеймса Кемпбелла. Дякую за вашу глибоку скорботу та вшанування його пам'яті», – йдеться у дописі.

Іванка Саніна, наречена Крістофера Кемпбелла. Фото: Алекс Бабенко

Кріс був ветераном з великим досвідом військової служби, прослужив п'ять років в Іраку та Кувейті. З початком бойових дій в Україні, він став на захист країни та воював проти російських окупантів спочатку в складі спецпідрозділу «Азов», а потім продовжив свою службу в Іноземному легіоні. Його досвід та відданість справі були безцінними для побратимів.

За словами Олеся, окрім служби в армії, Кріс також долучився до волонтерського руху в Україні. Він був членом «Вільних», допомагав та ділився досвідом. 

«Крістофер був відомий своєю хоробрістю, рішучістю, непохитними принципами і цінностями, а головне — він мав добре серце. За його останнім бажанням, Кріс був похований в Україні, країні, яку він любив і де знайшов своє кохання, за яку віддав своє життя», – зазначив Олесь Санін.

Фото: Алекс Бабенко

Фото: Алекс Бабенко

Фото: Алекс Бабенко

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024