Оголосили передплату на книгу Андрія Криштальського про дисидента Євгена Сверстюка

05 Травня 2023, 14:08
Андрій Криштальський 578
Андрій Криштальський

Волинський письменник Андрій Криштальський оголосив передплату на книгу «Проповідник зі шпагою» про дисидента Євгена Сверстюка.

Про це письменник повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Тираж книжки залежить від читачів. Прошу поширити! Оскільки я не маю спонсора для видання своєї книги спогадів про Євгена Сверстюка, то змушений скористатися порадою друзів і оголосити передплату. Якщо ви бажаєте придбати це видання, можете переказати на банківську картку 200 гривень і отримати свій примірник поштою через тиждень-півтора. Тим самим ви не лише допоможете видати книгу, але й збільшите її тираж. Доєднавши до себе друга або знайомого шанувальника творчості Євгена Сверстюка, ви зменшите свої витрати на пересилання», – йдеться у дописі.

Кількість сторінок – 180. Палітурка тверда, ламінована. Видання щедро проілюстроване чорно-білими світлинами.

Замовлення приймають на електронну пошту – [email protected]

Довідково: Євген Сверстюк – український літературний критик, есеїст, поет, мислитель, філософ, учасник руху шістдесятництва, політв'язень радянського режиму. Народився у селі Сільце на Волині.

Досліджував творчість Миколи Гоголя, Тараса Шевченка, Івана Франка. Засновник та з 1989 року — незмінний редактор православної газети «Наша віра», президент Українського ПЕН-клубу. Доктор філософії. Автор одного з найважливіших текстів українського самвидаву — «З приводу процесу над Погружальським», голова Української асоціації незалежної творчої інтелігенції.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024