Берлін – Луцьк: стиліст Франк Петер Вільде одягнув світшот від луцького бренду та светр із замком. ФОТО

03 Травня 2023, 17:40
Франк Петер Вільде у волинському образі, фото з інстаграм-сторінки стиліста 1147
Франк Петер Вільде у волинському образі, фото з інстаграм-сторінки стиліста

Берлінський стиліст Франк Петер Вільде одягнув светр з зображенням Луцького замку, з лімітованої благодійної колекції «Україна».

У колекції представлені різні регіони України, а светр, який обрав для селфі німець, має назву «Волинь». Цей образ став одним із безлічі тих, які німець вже понад рік показує в своєму інстаграмі в знак солідарності з Україною.

Серію таких фотопостів стиліст розпочав ще за 2 дні до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, і він це продовжує робити по цей час щодня.  Кожного дня з'являється нове селфі Франка з його ліфта, де він мовою моди та стилю показує свою підтримку України. У кожному образі завжди присутні українські мотиви або жовто-блакитні кольори.

Читайте також: Створили благодійну серію пледів з регіонами України

Також у руках стиліста на фото – двомовна книга «Україна: 50 символів боротьби», 100 % з продажу з продажу якої йде на благодійність.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений frank wilde (@frankpeterwilde)

Фото у светрі з Луцьким замком не єдине, яке поєднує німецького стиліста з цим містом. Франк опублікував селфі у світшоті від луцького бренду SHYPELYK, який має назву «Sky», і теж був благодійним. Кошти з його продажу бренд використав на пошиття амуніції для наших військових.

Нагадаємо, що стилісту намагалися заборонити публікувати світлини з ліфта в синьо-жовтих образах. Тоді чоловік отримав листа зі скаргою і  адміністрація будинку забороняла йому робити фотографії в ліфті. Берлінець звернувся до адвокатів, бо переконаний, що законних підстав для заборони немає, а роботі ліфта він ніколи не заважав.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024