Музика, ігри й малювання: Рівненська філармонія презентує проєкт «Карнавал тварин»

30 Квітня 2023, 12:21
Творча команда Проєкту 463
Творча команда Проєкту
Творча команда Рівненської обласної філармонії презентує проєкт «Карнавал тварин» – феєричне дійство, в якому сплелися музика сюїти Каміля Сен-Санса, інтерактивні ігри, ритмічні вправи, активне музикування за системою Карла Орфа, а також малювання.
 
Про це повідомили на сторінці установи в фейсбуці.
 
Юні глядачі стануть повноцінними учасниками карнавалу – відгадуватимуть та озвучуватимуть персонажів, розмальовуватимуть музику звуками і фарбами, а також гратимуть на найкращому інструменті – на власному тілі(bodypercussion).
 
«Карнавал тварин» – один з найпопулярніших творів французького композитора Каміля Сен-Сенса. Також його називають «Велика зоологічна фантазія», яку композитор написав як жарт, сюрприз для друзів. Кожна з 14 частин фантазії зображає певну тварину. Серед них – лев, слон, черепаха, лебідь, мешканці акваріума і навіть динозаври.
 
Тваринки «оживуть» завдяки артистам Рівненської обласної філармонії – Ірині Козачук (фортепіано) та квартету «Dissonance». Мініатюри прозвучать у перекладенні для струнного квартету Олега Кузмінчука, яке музикант зробив спеціально для цього дійства. Автори проєкту – режисер яскравих і успішних дитячих проєктів РОФ Таніна Позняк та фахівець з Орф-педагогіки, помічниця художнього керівника РОФ Юлія Старушко.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024