Унаслідок ракетного обстрілу в Умані загинув рок-музикант Володимир Макаровський

29 Квітня 2023, 09:14
Володимир Макаровський 1127
Володимир Макаровський

Через ракетну атаку росіян по Умані загинув український рок-музикант, вокаліст, гітарист та співавтор пісень ДжамалиВолодимир Макаровський.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив його колега Антон Слепухін.

«Дядько Вова. Макаровський. Старший товариш, музикант, учитель... Саме він дав мені зрозуміти, як можна і потрібно виконувати якісний рок англійською мовою. Добряк, справжній індіанець. Народився лише не там, де треба. Можу, не покрививши душею, порівняти його з багатьма західними вокалістами. Помер також не там, де треба. У заповідному місці, в Умані від прильоту **аних визволителів. Якщо потойбічний світ існує, він знайде там непогану компанію дружбанів... Спочивай з миром», – йдеться у дописі.

Володимир Макаровський займався творчістю в Миколаєві. Музикант з серпня 1987 року був учасником гурту «Фокстрот», де співав та грав на гітарі. Гурт випустив альбом Live on the Moon '99. Основне направлення – трешʼнʼблюз.

Також Володимир Макаровський був співавтором кількох пісень Джамали.

«Сьогодні в Умані помер батько моєї подруги Володимир Макаровський. Співавтор декількох моїх пісень, музикант та дідусь трирічної онуки. Раша не втомлюється нас тероризувати. Мої співчуття, не пробачимо», – прокоментувала подію співачка на своїй сторінці в інстаграмі.

Життя музиканта обірвалося в лікарні, куди його доправили після обстрілу багатоповерхівки в Умані.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром