На фронті загинув гітарист гурту SilverTown Андрій Касенюк

20 Квітня 2023, 12:18
Андрій Касенюк 800
Андрій Касенюк

Команда гурту SilverTown повідомила, що гітарист Андрій Касенюк отримав смертельне поранення на фронті.

Про це йдеться у дописі SilverTown у фейсбуці від 18 квітня.

17 квітня Андрій перестав виходити на зв'язок, а згодом стало відомо, що він загинув, отримавши поранення. Деталі поки не відомі.

«Сказати що це важка втрата для кожного з нас, це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту», – пригадують у гурті. 

За словами музикантів, Андрій не шкодував гроші на творчість, купував багато дорогого музичного обладнання, потім змінював його. Він дуже хотів випустити альбом і організовував увесь процес від накопичення до мастерингу. Наразі він готовий на 60% – є 6 треків з 10. Майже усі треки були написані та заранжеровані Андрієм Касенюком.

Учасники гурту запевнюють, що альбом допрацюють і випустять, адже їхній колега дуже цього хотів. 

«Щодо подальшої діяльності нашого гурту, поки сказати важко. Час покаже. Зараз немає сенсу робити якісь прогнози. Андрій завжди залишиться в нашій памʼяті, в наших серцях у своїх творах, у відзнятих кліпах. Вічна тобі памʼять Брате! На таких як Ти витримала країна! Ти герой, справжній», – зазначили артисти.

Silver Town — альтернативний рок-гурт, заснований у 2012 році у місті Кам'янське. Команда була зібрана з учасників раніше відомих колективів, таких як: Klinit, Minerva, Fakultet. Музику яку грає SilverTown можна схарактеризувати як альтернатива.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024