Оголосили передпродаж збірки «ЙБН БЛД РСН»

10 Квітня 2023, 13:44
Збірка, фото з фейсбук-сторінки Мартина Якуба 686
Збірка, фото з фейсбук-сторінки Мартина Якуба
Розпочали офіційний передпродаж збірки «ЙБН БЛД РСН», де зафіксована проза та поезія без цензури 67 українських письменників, військових та людей різних професій про українського ворога, серед яких є і волинські, і рівненські автори. Це благодійний проєкт для підтримки ЗСУ, організований письменником Мартином Якубом
 
До 10 червня ця книга існувала лише у вигляді колекційного накладу у 100 примірників, і зібрала для допомоги армії понад 550 тисяч гривень. Про це Мартин Якуб повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.
«Зараз, завдяки вам, я збираюсь надрукувати масовий наклад. Програма мінімум – 1000. Зберемо більше – надрукуємо більше. І більше піде на ЗСУ. Я віддам не 20, не 50, не 70, а всі 100% на армію, про що надам всі необхідні звіти. Це не буде класичний самвидавчий проєкт. Друкуватися будемо в одній з найбільших і найякісніших друкарень. Вже все домовлено, кошториси пораховані, чекають тільки передоплату», – каже автор проєкту.
За його словами, є й домовленості з одним з потужних гравців на ринку, який на пільгових умовах допоможе у розповсюдженні книги по точках продажу. Зробили сайт і під'єднали платіжну систему, щоб все було зручно і комфортно. Якуб запевняє, що ссе роблять легально, через юридичні особи, платять податки тощо.
Передзамовити збірку можна на сайті.
«Ця книга, це суворий відбиток нашої люті, який ми маємо передати наступним поколінням», – додає Мартин Якуб.
Серед волинян авторами творів для книги стали: Ольга Ольхова, Галина Падалко, Павло Коробчук, Тетяна Власова, Дара Корній. Серед уродженців Рівненщини – Ingi Gerda та Катерина ОрловськаНагадаємо, що автори збірки проводили благодійні лотереї у своїх соцмережах, де розігрували свої колекційні примірники. 
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024