Команда фільму «Люксембург, Люксембург» їде в тур Україною

07 Квітня 2023, 12:07
Головні герої фільму 1163
Головні герої фільму
Творча група українського фільму «Люксембург, Люксембург» їде в тур Україною.
 
З 13 квітня стрічку можна буде побачити у всіх кінотеатрах України. Про це повідомила Тетяна Власова на своїй сторінці у фейсбуці.
«Режисер фільму «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіч разом з виконавцями головних ролей вже пакуються в авто і готові зустрічатись з глядачами особисто», – кажуть на сторінці фільму.
Головні ролі у стрічці зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови.
«Їхні герої намагаються дати раду своєму життю, поки в ньому не з’являється давно зниклий батько. А яскравий слобожанський суржик тут можна вважати ледь не ще одним важливим героєм фільму – настільки філігранно використовують його актори», – кажуть творці фільму.
«Люксембург, Люксембург» – це другий повнометражний фільм режисера Антоніо Лукіча, перший – «Мої думки тихі». Премʼєра відбулась під час Венеційського міжнародного фестивалю. 
 

Перший показ повнометражного фільму «Люксембург, Люксембург» в Україні влаштували у культурному центрі Близнюків, де розгорнули червону доріжку. 

Глядачі розкупили усі 425 квитків, гроші віддали на ЗСУ. Раміл та Аміл Насірови народилися й виросли в Близнюках.

Стрічку знімали в трьох містах —  у Лубнах, Києві та Люксембургу.

«У Люксембурзі немає можливостей перекривати дороги. Умовно, ти знімаєш якийсь відос на телефон, тільки в тебе замість телефона камера, і ти бистро: десь треба підлізти, відзняти, піти», – розповідають головні актори. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024