У Луцьку відкрили виставку живопису Любові Косарук

02 Квітня 2023, 14:53
Учасники виставки Любові Косарук «Він всюди є і все наповняє...» 1049
Учасники виставки Любові Косарук «Він всюди є і все наповняє...»

У Луцьку презентували персональну виставку живопису волинської художниці Любові Косарук «Він всюди є і все наповняє...». 

Захід пройшов 31 березня в галереї культурно-мистецького центру «Красне». Про це повідомили на фейсбук-сторінці галереї.

Любов Косарук

Любов Косарук малювати любила ще з дитинства. У ті важкі повоєнні роки не було коштів на акварельні фарби та олівці, тому юна художниця свої перші малюнки розфарбовувала квітами.

Графічні роботи цієї художниці неодноразово друкували у місцевій періодиці. Мисткиня була учасницею багатьох обласних, регіональних та республіканських мистецьких виставок. Чимало її полотен сьогодні знаходяться у приватних колекціях України, Польщі, Литви, Естонії, Італії, Іспанії, Аргентини, Канаді, Німеччини, Австрії та князівства Ліхтенштейн. 

«Її картини сонячні, життєдайні, не схожі на роботи інших художників, вони випромінюють світло і радість життя», – зазначають організатори виставки.

На захід завітали поціновувачі таланту мисткині: колеги, друзі, викладачі художньої школи, студенти Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського. 

Виставка демонструватиметься до 30 квітня 2023 року.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024