Фільм «Королі репу» вийде у національний прокат з 3 серпня

30 Березня 2023, 14:41
Кадр з фільму ФОТО, ВІДЕО 1210
Кадр з фільму
Фільм Мирослава Латика «Королі репу» вийде у національний прокат з 3 серпня.
 
Автори презентували перший офіційний постер проєкту. 
На постері представлена трійка головних героїв фільму, кожному з яких доведеться пройти свій шлях випробувань, здобути свій досвід помилок, пережити перше кохання і перший успіх – якщо пощастить.
 
Головні ролі зіграли Михайло ДзюбаWellboy (Антон Вельбой), Ірма ВітовськаКарина ХимчукЮрій КулінічДмитро Хом’якАндрій Борис. Композитором та саундпродюсером фільму виступив CEPASA (Павло Ленченко). У фільмі прозвучить багато музикантів: СкрябінKrechetKalushKazka та інші.
 
Стрічка, що поєднала кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд, стала фаворитом Odesa International Film Festival (2021), де і відбулась її прем’єра. Пізніше «Королі репу» отримали багато відзнак та схвальних відгуків на міжнародних кіноподіях, де здобули імідж «нового культового українського блокбастера».
 

Мирослав Латик в інтерв’ю Радіо Свобода ще влітку 2021 року говорив, що розраховує саме на широкий прокат – в його фільмі багато музики і екшну, а сюжет стрімко перетворюється з молодіжної музичної комедії на кримінальну драму. Планувалось, що стрічка вийде в прокат восени 2021 року. 

За словами режисера, вони й розраховують саме на прокат, тому участь в одеському кінофестивалі для нього була несподіваною. 

«Ми мітили на кінотеатри і візуально, коли колір «пережарювали», і в плані ритму – місцями він безумно змінюється. А коли скоротили стрічку, вона стала у ритмі музики. Місцями у фільмі ти наче у «клубешнік сходив» і частина драматургії тримається на «музлі», – розповідав Латик у інтерв'ю.

За сюжетом, 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром