«І Будуть Люди» увійшов у ТОП 10 серіалів на Netflix в Україні

30 Березня 2023, 15:21
І будуть люди 1568
І будуть люди
Український серіал «І Будуть Люди» посів третю позицію у рейтингу Netflix — «Топ 10 серіалів сьогодні (Україна)».
 
Про це повідомили на сторінці Film.ua Group у фейсбуці.
«Сага доступна на території України, Чехії, Угорщини, Молдови, Румунії та Словаччини. Відкривайте стримінговий сервіс та поринайте у 12 непересічних історій українців, що розгортаються у вирі турбулентних подій тридцятих років минулого століття», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що серіал з'явився на стрімінговій платформі 23 березня, та вже за тиждень часу став дуже популярним серед українських глядачів на рівні зі світовими топовими серіалами.
 
Довідково«І будуть люди» — український драматичний серіал-епопея телеканалу СТБ, екранізація однойменного роману Анатолія Дімарова. Серіал створений студією Film.UA за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Режисером проєкту став Аркадій Непиталюк. Серіал складається з 12 серій, які виходили в ефір з 14 до 19 вересня 2020 року. Кожна серія присвячена окремому персонажу.
 
Серіал побудований у формі саги і через призму життя звичайних людей показує життя українського села першої половини ХХ століття: Перша світова війна, революція, програш УНР у радянсько-українській війні, остаточний прихід радянської влади.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024