Укрпошта презентувала марки до дня звільнення Бучі, Ірпеня та Гостомеля

25 Березня 2023, 10:52
Поштовий набір «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель» 3097
Поштовий набір «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель»

«Укрпошта» презентувала марки «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель» до дня звільнення цих міст від російських окупантів.

Про це у своєму телеграм-каналі 24 березня повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Бувають марки круті, бувають легкі, а бувають важкі. Ті, які дуже непросто тобі даються, бо за ними стоїть біль та історія, яку важко передати в одному невеликому творі. За тиждень, 31 березня, ми всі будемо відзначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти», – йдеться у повідомленні.

До цього дня Укрпошта, в рамках серії «міста – герої», випустить марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель», а також листівки та конверти серії. 

«На полях блоку панорамне фото Ірпеня демонструє масштаби руйнувань міст. На поштових марках блоку представлені документальні фото зі знищеною колоною ворожої техніки на вулиці Вокзальній у Бучі, переправи через річку Ірпінь, яка була головним шляхом евакуації для мирного населення та малюнок зруйнованого ворогом найбільшого у світі транспортного літака АН-225 «Мрія» на аеродромі у Гостомелі», – йдеться у описі поштового набору. 

Блок вже доступний для передзамовлення, а з 31 березня усі охочі зможуть придбати його у відділеннях «Укрпошти».

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024