У Рівному створили мурал, присвячений військовому ЗСУ Олександру Мацієвському

23 Березня 2023, 18:45
Фото: скриншот з відео Сергія Мерчука 2283
Фото: скриншот з відео Сергія Мерчука

У Рівному створили мурал на честь військового ЗСУ Олександра Мацієвського, який був розстріляний російськими солдатами після слів «Слава Україні».

Стінопис на території обласного управління патрульної поліції намалював відомий рівненський художник Костянтин Качановський. Про це 23 березня на своїй сторінці у фейсбуці повідомив начальник управління Сергій Мерчук.

Фото: скриншот з відео Сергія Мерчука

На стіні одного з приміщень на території управління художник трафаретом зобразив Олександра Мацієвського з цитатою Степана Бандери.

«Там була просто стіна, вони захотіли її окультурити, щоб кожен день працівник поліції, прийшовши, бачив цю роботу і про щось задумався. Трафаретну фотографію дали, мені зразу запропонували і зробили. Це така цитата, яка пройшла через роки і зараз вона, як ніколи — актуальна. У цьому муралі це одна з таких речей, які мають вплив, коли один сказав «Слава Україні!», а йому мільйони відповідають», — сказав автор муралу Костянтин Качановський у коментарі для Суспільного.

Читайте також: Рівненський культурний десант, або Як мурали Костянтина Качановського підіймають український дух від Харкова до Херсона

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39