Рівненська письменниця Ксенія Циганчук презентувала свій новий роман

23 Березня 2023, 16:35
Ксенія Циганчук (справа) 687
Ксенія Циганчук (справа)

Лауреатка «Коронації слова», відома письменниця Ксенія Циганчук презентувала у Рівному свій новий роман «Хто тебе вбив?».

Захід відбувся 23 березня у Рівненській обласній бібліотеці для молоді. Про це журналістам Район.Культура повідомили організатори.

Про новий роман авторка розмовляла на зустрічі зі студентською молоддю Рівненського коледжу економіки та бізнесу.

Присутні поставили чимало запитань та дізналися про написання нового роману, про початок літературного шляху, досвід та реальні спостереження і події, які Ксенія вкладає у свої твори, найскладніший етап у написанні книги, персонажів та їхні імена й багато інших історій та деталей із письменницького життя Ксенії Циганчук.

Також авторка представила учасникам події інтерактивні ілюстрації, адже спробувала скористатися нейромережами, щоб створити візуалізацію своїх героїв з нового роману «Хто тебе вбив?». Часом кумедні, недосконалі, а іноді вдалі образи героїв було цікаво побачити і почути.
«Колись вона знала, чого чекати від кожного наступного дня. Тепер усвідомила, що рутина — омана. Будь-якої миті усе може кардинально змінитися. Випадковий погляд, хибне припущення — і чужа таємниця затягує у смертельний вир. Драматичні події минулого не відпускають сім’ю Гру­шев­ських. Чи все так, як здається? А раптом вбивця весь час був поруч?» – йдеться у анотації до нового роману авторки.

Ксенія Циганчук також доєдналася до збору книг для постраждалих від окупації бібліотек на Херсонщині, який ініціювали у бібліотеці.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024