Немов птахи: гурт KARTA SVITU презентували нову ліричну пісню

19 Березня 2023, 17:14
Обкладинка синглу АУДІО 3073
Обкладинка синглу

Після успіху знаменитої пісні, що починається з фрази «Хто тримає цей район?», гурт KARTA SVITU відкриває серйознішу сторону своєї творчості. Композиція «Немов птахи» присвячена всім українцям, які були змушені покинути рідні місця та домівки. А також шукають долі за кордоном і мріють про повернення додому.

Про це журналістам Район.Культура розповіли у пресслужбі музикантів.

«Пісня «Немов птахи» схожа на короткометражний фільм. Тут за три хвилини викладений не просто сюжет про двох людей, які випадково зустрілись в підземці американського міста Вашингтон. А це історія багатьох українців, які за останній рік, наче пташки, мріють про повернення у рідні краї, на рідну землю», – каже Іван Марунич, фронтмен гурту KARTA SVITU. 

Читайте також: Іван Марунич з Положинським заспівали у студії Сніданку з 1+1

Нагадаємо, що попередній сингл гурту «Пес Патрон» став суперхітом тіктоку, а в ютубі оригінальна версія та ремікс загалом набрали 10 мільйоні переглядів. Музиканти впевнені, що «Немов птахи» також не залишать байдужими українських слухачів.

У перший день реліза трек потрапив у офіційний плейлист Spotify «Новинки Щоп’ятниці». 

За останній час команда приготувала повноцінну концертну програму, і їде в гастрольний тур містами України. Концерти матимуть благодійну складову: KARTA SVITU разом з UAnimals збирає на будиночки для тварин, що постраждали від війни. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024