Das Wortspiel: з'явився новий музично-поетичний проєкт

19 Березня 2023, 13:14
Презентація альбому 765
Презентація альбому

Мар’яна Головко (співачка, солістка формації NOVA OPERA) та Макс Смоголь (саунд-продюсер, кіно-композитор, мультиінструменталіст) представили свій новий спільний музичний проєкт під назвою «Das Wortspiel» із дебютним альбомом Chapter I

Назва проєкту перекладається з німецької як «гра слів». Дебютний альбом – це запис у жанрі spoken word, що включає у себе лірику відомого українського поета Юрія Іздрика, а також власні тексти Мар’яни Головко, Макса Смоголя, народні мотиви, тексти Ольги Кобилянської. Альбом передає специфічний стан, у якому музиканти проживали рік, що став найважчим для всіх українців.

Першим синглом альбому Charter I дуету став трек Livoberezhna про весняний Київ на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Послухати альбом можна за посиланням.

Перебуваючи у Берліні, Мар’яна та Макс приєдналися до численних заходів, що мали на меті підтримати українську спільноту проти російської агресії. Це стало джерелом натхнення для творчих рішень, що відобразилися у народженні поезії та музичного супроводу до неї.

Альбом вже високо оцінили на престижному музичному шоу-кейсі Most Wanted Music у Берліні. Музиканти сподіваються, що Chapter I стане промовистим висловлюванням на підтримку України та відгукнеться в серцях надією та вірою у переможне майбутнє.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024