«Хто тримає цей район?»: гурт KARTA SVITU вирушить у концертний тур Україною

09 Березня 2023, 14:31
Анонс АНОНС 1434
Анонс

Якщо ви знаєте відповідь на питання «Хто тримає цей район?» і навіть можете її проспівати, значить ви точно чули один з головних хітів України останнього часу – «Пес Патрон».

Гурт KARTA SVITU, автори та виконавці треку, оголошують концертний тур містами України навесні 2023 року. Музиканти представлять повноцінну програму, а також ініціюють збір коштів для зоозахисної організації UAnimals, які направлять на допомогу тваринам під час війни. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.

«Цей тур для нашої команди буде першим, тож ми готуємося серйозно. У концертній програмі, окрім відомої пісні про Патрончика, буде ще близько 15 треків. У тому числі, ми готуємо наживо пісні «Крила» та «Вона лягає спати», які стали близькими нашим слухачам. Сподіваюсь, відвідувачі наших концертах відчують повний спектр приємних емоцій, а ще й зможуть долучитися до гарної благодійної справи», – Іван Марунич, фронтмен KARTA SVITU.

Пісня «Пес Патрон», відомою фразою з якої названо тур, вже набрала понад 2,6 мільйона переглядів на ютубі. Також на трек знято понад 100 тисяч відеороликів користувачами TikTok. За словами музикантів, трек записувався з метою підняти настрій українцям і трохи розрадити. А тепер, коли пісню почула велика аудиторія, є можливість не тільки підспівувати головний хіт наживо, але й познайомитися з іншим репертуаром гурту. Зокрема, піснями, присвяченими сучасним українським героям.

Інформаційним партнером туру є музичний телеканал М1, в ротації якого лунають пісні гурту KARTA SVITU. В ефірі телеканалу можна буде подивитися кадри підготовки музикантів до виступів туру, а також ексклюзивні епізоди з цих концертів.

Заплановані дати туру:

24 березня – Львів

25 березня – Івано-Франківськ

26 березня – Чернівці

31 березня – Рівне

01 квітня  – Тернопіль

02 квітня – Луцьк (квитки за посиланням)

Придбати квитки у різних містах можна тут.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024