Книгозбірні у Рівному подарували близько 500 книг

02 Березня 2023, 14:56
Книги, які подарували бібліотеці в межах акції «Книга в дарунок» 907
Книги, які подарували бібліотеці в межах акції «Книга в дарунок»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді підбили підсумки акції «Книга в дарунок» до Міжнародного дня дарування книг.

Загалом до бібліотеки рівняни та гості міста принесли 487 видань. Про це повідомили на сторінці книгозбірні у фейсбуці.

«Наша акція завершена і бібліотека поповнилася на 487 примірників книг. На фото частина із них, але це ще далеко не всі! Ми сердечно вдячні кожному, хто доєднався. Книги уже у відділі комплектування фондів та каталогізації документів. А це означає, що незабаром вони потраплять на полиці, де кожен охочий зможе взяти їх та прочитати!» – йдеться у дописі.

Читайте більше: Унікальна фотокнига про гуцулів, Забужко та Пратчетт: бібліотеці у Рівному подарували близько 300 видань

Нагадаємо, що акція почалася 1 лютого і мала тривати до 14 лютого, втім через за два тижні від початку ініціативи представники бібліотеки відзначили активність користувачів, тож вирішили продовжити її до 1 березня.

Здебільшого в акції брала участь активна молодь, втім, долучалися і старші люди. Долучилися до ініціативи навіть у Канаді, тож акцію в бібліотеці назвали вже не всеукраїнською, а міжнародною. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024