Українські креативники та британський поет Гаррі Бейкер створили книгу-поему про український спротив

24 Лютого 2023, 18:26
Обкладинка книги Not Little Things 834
Обкладинка книги Not Little Things

Українські креативники разом із британським поетом Гаррі Бейкером створили книгу-поему про рік українського спротиву Not Little Things.

Про це повідомило видання Свідомі.

Книга «не-маленьких речей» інтерактивна — вона дозволяє читачу стати частиною українського спротиву: підпалити коктейль Молотова, правильно вимовити «па-ля-ни-ця» або відправити російський корабель подалі. Кожна історія доповнена QR-кодом і веде на окрему сторінку онлайн-архіву Not Little Things, в якому креативники будуть збирати історії для літопису українського спротиву.

Через цю книгу-поему команда Not Little Things хоче надихнути друзів України за кордоном продовжувати підтримувати українців.

«Not little things — це про українців, які чинять спротив попри все і заради майбутнього. Весь світ знає, що українці сміливі. Ми хочемо розповісти чому. Ми хочемо показати усьому світу, що таке український дух, щоби через співпереживання кожна людина в світі подивилася на цю війну так, як дивимося ми щодня», — розповідає креативний директор проєкту Андрій Міщенко.

Команда відкрила передзамовлення на книгу на перший лімітований наклад. Сто книг з перших 500 примірників стануть голосом України — їх подарують відомим у світі амбасадорам України: Тімоті Снайдеру, Шону Пенну, Мілі Куніс, Хосе Андресу та іншим. Весь прибуток від книги йде на підтримку партнеру United24.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024