«ПТН ПНХ!»: стартував передпродаж марки з зображенням Banksy

20 Лютого 2023, 12:12
Марки 2205
Марки

Укрпошта оголосила про можливість передзамовлення поштового набору «ПТН ПНХ!».

Замовити марки можна на сайті установи.

«Болючий, лютий, стійкий. Але найкраще слово для опису — український. Нас хотіли змусити боятися — натомість ми щодня вдосконалюємо навички боротьби. Усвідомте цей таймлайн. Бородянка. Один з багатьох зруйнованих росіянами будинків. Бенксі — всесвітньо відомий вуличний художник — малює на його стінах графіті, з якого зчитується головне: Україна має перемогти. Як Давид переміг Голіафа — аналогія, яку провів президент на Мюнхенській конференції. На зображенні — хлопчик, який поборов дзюдоїста. А ще ви бачите Україну, яка бере гору над суперником, який наче мав нас «проковтнути». Але похлинувся. Мистецтво ніколи не буде поза політикою. Як і марки Укрпошти», – кажуть на Укрпошті.

Нагадаємо, що графіті взяте за основу ескіза марки – це одна із 7 робіт всесвітньо відомого вуличного художника BanksyНа муралі зображено чоловіка, схожого на російського президента володимира путіна, якого кидають на підлогу під час дзюдо з молодим хлопцем — путін має чорний пояс у цьому виді спорту. 

Читайте також: Banksy was here: всесвітньо відомий вуличний художник створив в Україні 7 стінописів

Тираж маркового аркуша — 250 тисяч примірників. Марки мають благодійну складову. Зібрані в такий спосіб доброчинні внески спрямують на відбудову навчальних закладів, зруйнованих ракетними обстрілами рф.

Читайте також: Воїни світла. Воїни добра: стартував передпродаж нової марки, присвяченої надзвичайникам

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024