Бавовна, Патрон та Азовсталь: видали книгу про 50 головних образів війни в Україні

14 Лютого 2023, 15:20
Фото з інстаграм-сторінки Platfor.ma 878
Фото з інстаграм-сторінки Platfor.ma

В Україні презентували книгу «Україна: 50 символів боротьби» – збірку ключових образів, подій, персоналій та навіть мемів нашої війни.

Про це повідомили на сайті видання Platfor.ma.

У цій книзі — 50 історій. Кожна з них так чи інакше торкнулася всієї України. Якісь підіймали бойовий дух, як Привид Києва чи маршрут крейсера «Москва». Інші веселили навіть в надскладних умовах повномасштабної війни — наприклад, тракторні війська чи стендапи в бомбосховищах. 

Читайте також: Крейсер «москва» відтепер частина культурної спадщини України

Були й ті, що вразили весь світ своєю трагічністю. Однак в будь-якому випадку ці 50 символів вже стали частиною нашої історії. «Україна: 50 символів боротьби» фіксує їх — важливі образи, події, персоналії та навіть меми цієї війни.

«Ми писали цю книгу впродовж другої половини 2022 — найважчого року в історії України. І в процесі роботи бачили, як нові символи, що додавалися в перелік, все частіше несли з собою не тільки біль війни, але й надію чи навіть тріумф. Аби таких позитивних символів було все більше і більше, ми передамо 100% прибутку від продажів книги на благодійність», – кажуть творці книги.

Читайте також: Створили мультсеріал про пса Патрона

Книга вийшла накладом у тисячу примірників. Вартість збірки 800 гривень. Придбати її можна за посиланням.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024