Український бренд одягу спільно з Karaya запустили благодійну колекцію толстовок

02 Лютого 2023, 12:06
Karaya у толстовці 1116
Karaya у толстовці
Український бренд одягу Staff створив спільну колекцію з Героєм України, льотчиком Вадимом Ворошиловим, відомим за позивним Karaya, який служив у Луцьку.
 
Про це журналісти Район.Культура дізналися зі соцмереж бренду.
«Купуючи худі з принтами, ви підтримуєте сім’ї загиблих військових льотчиків, адже весь прибуток з колекції буде перерахований на їхні потреби через фонд «Повернись Живим». Продовжуємо робити усе для перемоги та допомагати тим, хто постраждав внаслідок російської агресії. Продовжуємо жити вільно», – кажуть творці колекції.
Нагадаємо, що нещодавно луцький художник Андрій Присяжнюк розписав шолом Karaya, та зобразив на ньому зуби з великими іклами. Художник зазначив, що буквально фізично відчув неймовірно потужну енергетику від шолома в ході роботи.
Вадим Ворошилов до Луцька разом з дружиною приїхав у 2018 році. Відтоді, як до міста перебазувалась 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації. 12 жовтня 2022 року у небі над Вінничиною льотчик під час бойового завдання знищив п’ять ворожих дронів, а пошкоджений літак вивів за межі населеного пункту. 5 грудня президент України присвоїв Ворошилову звання Герой України. А мер Луцька Ігор Поліщук вручив Вадиму подяку міського голови.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024